YouthStart in Ilfov

Asociația Better Youth organizează cursuri autorizate ANC de Manager Proiect, GRATUITE și ONLINE pentru tinerii cu domiciliul sau care își desfășoara activitatea în județul Ilfov în cadrul proiectului „YouthStart in Ilfov”, cofinanțat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Ilfov.

Cursul se va desfășura online în perioada 27 septembrie – 02 octombrie 2021 (04 octombrie examen offline).

Asociația va pregăti 28 de tineri într-un program atractiv din domeniul Managementului de Proiect autorizat ANC cu scopul de a învăța tinerii să administreze și să scrie proiecte în organizație, să aplice corect principiile de management de proiect și să se familiarizeze cu cererile de finanțare și raportare de implementare prin aplicațiile practice din cadrul cursului.

Tematica cursurilor:
• Partea teoretică: Redactarea unei cereri de finanțare, stabilirea scopului si a obiectivelor proiectului, realizarea procedurii de achiziții pentru proiect, managementul financiar al proiectului, urmarirea si controlul riscurilor, cerere de plata etc.
• Partea practică: tinerii vor învăța cum să dezvolte un proiect plecând de la arborele problemelor, să dezvolte obiective specifice, să identifice indicatorii și rezultatele unui proiect și să folosească diagrama Gant.

Public țintă:
• Tineri cu vârsta pana in 35 de ani cu studii superioare;
• Domiciliul/reședința sau tineri care pot prezenta documente doveditoare că își desfășoară activitatea în județul Ilfov (trebuie să ai domiciliul în acest județ sau să îți desfășori activitatea în acest județ – lucrezi sau ești înscris la o formă de învățământ);


Condiții de participare:
• Studii superioare finalizate;
• Disponibilitatea de participare pe întreaga durată a cursului;
• După selecție, participanții trebuie să pună la dispoziția asociației următoarele documente pentru susținerea examenului: copie CI, copie de pe certificatul de naștere, copie de pe certificatul de căsătorie (dacă este cazul), copie de pe diploma de licenta/master/doctorat;

Calendar de înscriere și selecție:
• Perioada de înscriere a candidaților: 20-24 septembrie 2021
• Selecția participanților: 25 septembrie 2021
• Contactarea participanților selectați telefonic și e-mail: 25 septembrie 2021 – VOR FI CONTACTATI TELEFONIC DOAR TINERII SELECTATI LA CURS!!!!

Formular de înscriere:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSffJpeUFqEGi-s12DmeGaB9BGNVC30PgycmgWLZ4cbpF6nMRw/viewform?usp=sf_link


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *