YouthStart in Giurgiu

Asociația Better Youth organizează cursuri autorizate ANC de Inspector Resurse Umane, GRATUITE si ONLINE în cadrul proiectului „YouthStart in Giurgiu”, proiect de tineret cofinanțat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Giurgiu.

Cursurile se vor desfășura ONLINE în perioada 04-08 octombrie 2021 (examen 8 octombrie 2021 se va sustine intr-o sala de curs in Giurgiu pusa la dispoziție de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Giurgiu).

Asociația va pregăti 40 de tineri într-un program atractiv din domeniul Resurselor Umane autorizat ANC cu scopul de a învăța noțiuni privind lucrul în echipă, comunicarea strategică și responsabilitatea față de echipă, planificare, alocarea resurselor și diminuarea riscurilor.

Tematica cursurilor:
• Partea teoretică: întocmirea documentelor de evidență a personalului, organizarea recrutării a personalului, operarea în programul REVISAL, contractul individual de muncă, GDPR, Regulamentul intern etc.
• Partea practică: tinerii vor învăța să administreze resursele umane din organizație, să aplice corect Codul Muncii și principiile GDPR din prezent și standarde de angajare și recrutare dar și familiarizarea cu REVISAL prin aplicațiile practice din curs.

Public țintă:
• Tineri cu vârsta între 18- 35 de ani cu studii medii finalizate
• Domiciliul/reședința sau tineri care pot prezenta documente doveditoare că își desfășoară activitatea în județul Giurgiu (trebuie să ai domiciliul în acest județ sau să îți desfășori activitatea în acest județ – lucrezi sau ești înscris la o formă de învățământ);

Condiții de participare:
• Diploma de bacalaureat
• Disponibilitatea de participare pe întreaga durată a cursului;
• După selecție, participanții trebuie să pună la dispoziția asociației următoarele documente pentru susținerea examenului: copie CI, copie de pe certificatul de naștere, copie de pe certificatul de căsătorie (dacă este cazul), copie de pe diploma de bacalaureat/licență/master/doctorat

Tinerii vor fi selectați pe baza unui formular de înscriere ce va conține următoarele informații:
SCOR = NR_C + NR_P, unde:
NR_C = numărul de cursuri la care a mai participat candidatul
NR_P = numărul de proiecte la care a mai participat candidatul.
În caz de egalitate se va lua în calcul vârsta, participantul cu vârsta mai mică va avea prioritate, respectând astfel m) Principiul intervenţiei timpurii din Strategia Națională în Domeniul Politicii deTineret 2015-2020.

Calendar de înscriere și selecție:
• Perioada de înscriere a candidaților: 26-30 septembrie 2021
• Selecția participanților: 01 octombruie 2021
• Contactarea participanților selectați telefonic și e-mail: 02 octombrie 2021 – VOR FI CONTACTATI TELEFONIC DOAR TINERII SELECTATI LA CURS!!!!Costuri:
GRATUIT!!!

Formular de inscriere: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe24zEJs49RciY8EmVemdx3y0LDqwnMUR4K5rIdX2GfFvNLJw/viewform?usp=sf_link

2 comentarii la „YouthStart in Giurgiu”

  1. Pingback: Cursuri gratuite în cadrul proiectului YouthStart în Giurgiu, proiect de tineret cofinanțat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Giurgiu | Jurnal Giurgiuvean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *