YOUNG SPEAKERS

Asociația Better Youth organizează Gratuit ateliere de Public Speaking pentru tinerii cu domiciliul în sectorul 5, în cadrul proiectului Young Speakers, proiect finanțat nerambursabil din bugetul local al Sectorului 5 al Municipiului București prin Centrul Cultural și de Tineret „Ștefan Iordache”.

Cursurile se vor desfășura online/offline și vor fi doar pentru tinerii cu vârsta între 14 și 35 de ani cu domiciliul în Sectorul 5 al Municipiului București, în perioada 08 noiembrie – 05 decembrie 2021.

Perioade ateliere:

  • 08-14 noiembrie 2021 (5 zile din această perioadă)
  • 15 – 21 noiembrie 2021(5 zile din această perioadă)
  • 22-28 noeimbrie 2021 (5 zile din această perioadă)
  • 29 noiembrie – 5 decembrie 2021 (5 zile din această perioadă)

La sfârșitul ultimei zile de atelier, tinerii vor  intra în pielea speakerului, și aceștia va trebui să prezinte un subiect ales în fața publicului. Aceștia vor avea la dispoziție 2 minute de fiecare și considerăm că aceștia vor asimila mult mai bine toate noțiunile prezentate deoarece vor pune în practică tot ce au observat la cursul de Public Speaking. Va fi un exercițiu util pentru ei, deoarece astfel le vom crea deja minimum o experiență practică în fața unui public. De asemenea, aceștia vor fi permanent încurajați de trainer.

Asociația va pregăti 120 de tineri într-un program atractiv adaptat la nevoile tinerilor. Scopul proiectului este dezvoltarea competențelor de vorbire și prezentare ale tinerilor prin educație non-formală.

Tematica atelierelor de Public Spkeaing: Fazele pregătirii unei prezentări; Gestionarea și controlul emoțiilor;-Apariția și discursul în fața unei audiențe; Dozarea efortului, menținerea atenției active; Exerciții pentru controlul respirației; Rostirea corectă.

La finalul atelierelor de Public Speaking, participanții vor primi diplome de participare și alte materiale promoționale.

Public țintă:

  • tineri cu vârsta cuprinsă între 14 și 35 de ani
  • Domiciliul din buletin în București, Sector 5

Conditii de participare:

Ca dovadă a dimiciliului în Sectorul 5 al Municipiului București, participanții trebuie să pună la dispoziția asociației copie CI care să confirme că adresa din buletin este în Sectorul 5;

Înscrierea se va face atât online cât și offline, având în vedere că proiectul se adresează tinerilor de toate categoriile sociale.

Selecția se va face în ordinea înscrierii la program. Prioritate la înscriere vor avea participanții cu vârsta mai mică, în conformitate cu principiul intervenției timpurii (m) din ”Strategiei Nationale în Domeniul Politicii de Tineret 2015-2020”. Acest proiect se adresează doar tinerilor.

VOR FI CONTACTATI TELEFONIC DOAR TINERII SELECTATI LA CURS!!!!

Costuri: GRATUIT!!!

Formular de înscriere: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSedWmIud_3az3YrngoCoBI2ytj5JM3OVsOJuDA9z5fiZeBplQ/viewform?usp=sf_link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *