Restart pentru TINErii din Argeș

Primul proiect al acestui an este pentru tinerii din județul Argeș. 🙂

Asociația Better Youth organizează cursuri GRATUITE, autorizate ANC – Inspector Resurse Umane,  în cadrul proiectului „Restart pentru TINErii din Argeș”, proiect de tineret cofinanțat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Argeș.

Cursurile se vor desfășura în Pitești, în perioada 09-13 noiembrie 2020 (examen 13-14 noiembrie 2020).

Adresa: Baza Turistică (Str. Mică nr. 1, Pitești, Jud. Argeș)

Asociația va pregăti 20 de tineri într-un program atractiv din domeniul resurselor umane care se va desfășura atât online, cât și offline. Cursurile de dezvoltare a competențelor de resurse umane urmăresc la modul general asimilarea de noțiuni privind lucrul în echipă, comunicarea strategică și responsabilitatea față de echipă, planificarea, alocarea resurselor și diminuarea riscurilor.

Tematica cursurilor:
Partea teoretică: Organizarea recrutării personalului, GDPR, Revisal, Contractul individual de muncă, Regulament intern, Codul Muncii. Cursul se va finaliza cu un examen pentru obținerea diplomei autorizate ANC.
Partea practică: Redactarea unui contract de muncă individual și o fișă a postului. Pentru fixarea cunoștințelor, tinerii vor crea în echipe infografice despre un subiect abordat în cadrul cursului în partea teoretică care vor fi postate pe pagina asociației.

Public țintă:
• Tineri cu vârsta între 18-35 de ani;
• Domiciliul/reședința sau tineri care pot prezenta documente doveditoare că își desfășoară activitatea în județul Argeș (trebuie să ai domiciliul în acest județ sau să îți desfășori activitatea în acest județ – lucrezi sau ești înscris la o formă de învățământ);

Condiții de participare:
• Să fie absolvent de liceu, cu diplomă de bacalaureat;
• Disponibilitatea de participare pe întreaga durată a cursului;
• După selecție, participanții trebuie să pună la dispoziția asociației următoarele documente pentru susținerea examenului: copie CI, copie de pe certificatul de naștere, copie de pe certificatul de căsătorie (dacă este cazul), copie de pe diploma de bacalaureat;
• În vederea selecției participanților, scorul fiecărui candidat se va stabili după următoarea formulă:
SCOR= NR_C + NR_P, unde:
NR_C=numărul de cursuri la care a mai participat candidatul
NR_P=numărul de proiecte la care a mai participat candidatul.
În caz de egalitate se va lua în calcul vârsta, participantul cu vârsta mai mică va avea prioritate, respectând principiul intervenției timpurii din Strategia Națională în Domeniul Politicii de Tineret 2015-2020.

Calendar de înscriere și selecție:
• Perioada de înscriere a candidaților: 03-05 noiembrie 2020
• Selecția participanților: 06 noiembrie 2020
• Contactarea participanților selectați telefonic și e-mail: 07 noiembrie 2020

Costuri:
GRATUIT!!!

Formular de înscrieri: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfEcGo-LZgdw1tUitUiM0E83sjbucI899K1K79sCQVtnd_RWA/viewform?usp=sf_link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *